Over Kind & Zo(rg)

Ik ben Gerdineke Los ( 43 ), getrouwd, en moeder van 3 kinderen van 13 , 15 en 17 jaar . Na mijn studie SPH in 2003 ben ik bij Yulius gaan werken als sociotherapeut. Daar werkte ik op een klinische afdeling voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar met psychiatrische problemen.

In 2011 ben ik, als ambulant gezinsbehandelaar op de afdeling psychiatrische thuiszorg begonnen. Ik begeleidde ouders om (opnieuw) grip te krijgen op de opvoeding, en daarbij(opnieuw) invloed te ervaren in de omgang met een kind/of meerdere kinderen binnen het gezin die een beperking hebben.

Sinds april 2017 heb ik besloten om voor mij zelf te beginnen als begeleider/coach voor kinderen die vanwege een stoornis/beperking vastlopen in hun dagelijks functioneren. Samen met het kind en ouders zoek ik naar een passende oplossing en loop daarbij graag een stukje mee. We kijken samen naar, wat is er nodig? hoe kan het ‘anders’? en hoe krijg ik weer invloed op mijzelf en/of op mijn kind? Uiteraard worden ouders nauw betrokken bij de begeleiding van hun kind.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com